MEYER SOUND på SONIC COLLEGE

npa_sonic-college_logo_307x197px

Når de studerende på Sonic College, i fremtiden skal lære at få verden til at lyde bedre, bliver det med hjælp af et monitorsystem fra Meyer Sound.
Nordic Pro Audio er stolte af at have leveret et Meyer Sound System til Sonic Colleges Dolby Atmos mixbiograf i Haderslev. Meyer Sound gør alt hvad de kan for at støtte uddannelse inden for lyd, og det er kun noget vi som forhandler kan bakke op om.

Lars Tirsbæk fra Sonic College fortæller:
”Vi har stort fokus på at vores studerende kommer til at arbejde med udstyr, der er relevant i forhold til de brancher, de skal arbejde i, når de er færdiguddannede. Meyer Sound har specielt inden for Post Produktion af lyd til film, markeret sig ved at blive valgt som leverandør af højttalere hos mange af de store postproduktions huse. Derudover er de bredt anderkendt for at lave højttalere af højeste kvalitet, både når det kommer til hardware, men også i forhold til lyden, er de fleste enige om at det produkt Meyers Sound levere, er rigtig, rigtig godt.”

npa_meyer-sound_sonic-college_2_2000x1333
Foto: Sonic College

Lars Tirsbæk forsætter:
“Sonic College har valgt at de vil undervise i Dolby Atmos, det er selvsagt et valg, vi kun kan bakke op om. Det er jo fuldstændig fantastisk at vi i Danmark har en lyddesign uddannelse, med et så højt teknisk niveau. Vi mærker en stigende efterspørgsel på Atmos systemer, så det er ikke kun inden for uddannelses verden at Dolby Atmos efterhånden fylder mere og mere.”

npa_meyer-sound_sonic-college_3_2000x1125
Foto: Sonic College

Lars Tirsbæk:
“At give de studerende mulighed for at arbejde på et system, som fuldt ud matcher det der arbejdes på i et professionelt miljø er afgørende. Det er med til at skærpe de studerendes hørelse, for på den måde at gøre dem til dygtige lyddesignere. De bliver simpelthen bedre til at træffe objektive valg, og det at kunne lære dem at arbejde med formater som Dolby Atmos, på et system som dette, er helt unikt! Det stiller vores studerende stærkere når de skal ud og markere sig på arbejdsmarkedet. De studerende ved simpelthen hvad de kan og bør forvente af et monitorsystem i et professionelt miljø og vil derfor med dygtighed, kreativitet og bevidsthed, kunne løse de opgaver de få stillet, når de skal kommunikere med lyd.”

npa_meyer-sound_sonic-college_4_2000x1125
Foto: Sonic College

Systemer tæller blandt andet:
– Meyer Sound Acheron (L/C/R)
– Meyer Sound X-400C (Subs)
– Meyer Sound HMS-5 (Side/Top)

Kontakt Frank Grønbæk for mere info:
+45 – 24 63 30 65
eller frank@nordicproaudio.com

npa_meyer-sound_sonic-college_1_2000x1125
Foto: Sonic College

Tak til Sonic College for billeder og video: https://soniccollege.org/